xtecat BiN gmail BiN Accés moodle Accés weeras Accés clickedu 

50 aniversari de l'Institut de Bruguers (1968-2018)


Durant el mes d'ocubre de 2018 el centre fa partícep a la comunitat educativa del 50é aniversari del centre.

Acte d'inauguració curs escolar 2018-19

L'ajuntament ens va obsequiar amb un reconeixement de la trajectòria educativa dels 50 anys. El reglar el van recollir el Director David Serres i el ex-director Fernando Mediavilla. 

Visita del conseller Josep Bargallò al centre el 05 d'octubre

El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló ha visitat Gavà aquest divendres. Bargalló ha estat a l'Ajuntament i a l'Institut de Bruguers. Després de visitar diferents espais del centre, el conseller ha anunciat que es comprometia ha fer una reforma integral de l’edifici per poder fer front a les necessitats que requereix el projecte educatiu.

Acte d'inauguració 50 aniversari de l'Institut de Bruguers

El dia 18 d'ocubre a les 18:00h es procedirà a l'acte d'inaguració del 50 aniversari en la sala d'actes de l'Institut. En aquest acte recordarem el llarg camí que porta el centre acompanyats per l'ajuntament i els serveis territorials i amb la presència del professorat i PAS del centre així com els exprofessors i altres membres de la comunitat educativa de Gavà.

Seguidament es representarà la obra de teatre "Bodas de Sangre" dirigida per Fernando Mediavilla i actuada pels exalumnes que la van representar ja fa 25 anys!

A la finalització es destaparà una placa commemorativa i es farà un pica-pica.

Actes per l'alumnat - Jornada del divendres

Els alumnes de l'institut realitzaran el divendres 19 d'octubre diversos tallers durant el matí per celebrar el 50 aniversari. 

Per la tarda es realitzarà el concert 50 aniversari de l'alumnat.


GeneAjGvminesGvelbruguersGvTV


Ves al principi